Recipe

LÖJROMSTOAST

Ingredienser för 4 portioner:
100 gr löjrom
4 skivor vitt formbröd
1 msk smör
0,5 dl crème fraiche

Garnering:
En halv rödlök
Dill

Gör så här:
Lägg löjrommen i ett kaffefilter och ställ i kylen i cirka 2 timmar för att den ska vätska av sig.

Skär brödet i rektanglar och stek det frasigt i lite smör. Forma rommen till ägg med hjälp av teskedar, och lägg på brödet. Forma crème fraiche på samma sätt och lägg bredvid.

Finhacka rödlöken. Garnera toasten med lök och en dillvippa.

Smaklig måltid!

Recipe

LÖJROMSTOAST

Ingredienser för 4 portioner:
100 gr löjrom
4 skivor vitt formbröd
1 msk smör
0,5 dl crème fraiche

Garnering:
En halv rödlök
Dill

Gör så här:
Lägg löjrommen i ett kaffefilter och ställ i kylen i cirka 2 timmar för att den ska vätska av sig.

Skär brödet i rektanglar och stek det frasigt i lite smör. Forma rommen till ägg med hjälp av teskedar, och lägg på brödet. Forma crème fraiche på samma sätt och lägg bredvid.

Finhacka rödlöken. Garnera toasten med lök och en dillvippa.

Smaklig måltid!