Påsken är över.

Torsdag 24 april kommer Lotta på hjul till Jättefint, Zülpicher Str 296, Köln (klockan 11.30-14.30 för dem som arbetar i närheten eller har ett par lediga timmar). Kanelbullar (bakade av Linda Engström Ruud) kommer att finnas denna torsdag. För övrigt finns lakritspipor, Dumle, Geisha, Ferraribilar, skumsvampar och annat smått och gott. Och skandinaviska designprodukter. Kolla in hemsidan om ni vill veta vad som finns.
Eller kom bara förbi och prova Hövding, eller drick en Handpresso, och prata lite svenska.
Vi ses!

Påsken är över.

Torsdag 24 april kommer Lotta på hjul till Jättefint, Zülpicher Str 296, Köln (klockan 11.30-14.30 för dem som arbetar i närheten eller har ett par lediga timmar). Kanelbullar (bakade av Linda Engström Ruud) kommer att finnas denna torsdag. För övrigt finns lakritspipor, Dumle, Geisha, Ferraribilar, skumsvampar och annat smått och gott. Och skandinaviska designprodukter. Kolla in hemsidan om ni vill veta vad som finns.
Eller kom bara förbi och prova Hövding, eller drick en Handpresso, och prata lite svenska.
Vi ses!