“Vad ska jag köpa för julklappar i år?”

Kära vänner, snart är det jul igen!
L
otta på hjul har julklapparna du behöver…
T. ex. världens minsta espressomaskin (Handpresson) som du kan ge morbrodern som alltid är på resande fot, underbara tvålar till din syster och din mamma önskar sig en cool korg? Inga problem!Dricker brorsan gärna glögg? Ett halsband till bästa kussen? Ett par löparstrumpor till din pappa? Jag fixar det!

Eller den osynliga cykelhjälmen till din kära hustru? En take away-mugg för en systerdottern? En designlampa för den äkte maken? Titta här på sidan, hör sedan av dig. Innan jul har du hunnit få din beställning.

Vi ses!
Hälsar
Lotta på (h)jul

“Vad ska jag köpa för julklappar i år?”

Kära vänner, snart är det jul igen!
L
otta på hjul har julklapparna du behöver…
T. ex. världens minsta espressomaskin (Handpresson) som du kan ge morbrodern som alltid är på resande fot, underbara tvålar till din syster och din mamma önskar sig en cool korg? Inga problem!Dricker brorsan gärna glögg? Ett halsband till bästa kussen? Ett par löparstrumpor till din pappa? Jag fixar det!

Eller den osynliga cykelhjälmen till din kära hustru? En take away-mugg för en systerdottern? En designlampa för den äkte maken? Titta här på sidan, hör sedan av dig. Innan jul har du hunnit få din beställning.

Vi ses!
Hälsar
Lotta på (h)jul